Cursele Otopeni Constanta, solutiile moderne de transport


Chiar daca la infractuctura, Romania nu sta chiar atat de bine precum ar trebui sa stea, transportul pe sosele este de departe cel mai rentabil si cel mai comod mod de transport dintre toate. Daca vrei sa ajungi de pe aeroportul Otopeni pana in Constanta, cea mai simpla varianta este sa iei un autobuz sau un microbuz care sa te duca direct.

Evident, exista si alte posibilitati, trenul, taxiul sau chiar avionul, reprezentand optiuni de luat in calcul. Fiecare dintre acestea prezinta insa mici dezavantaje, asadar, pana la urma vei descoperi ca transportul pe cele 4 roti ale autobuzului este cel mai eficient.

De ce sa alegi un astfel de transport?


Motivele pentru care aceasta varianta de transport este cea mai buna, sunt foarte mari si foarte usor de recunoscut. Primul motiv, pentru foarte multi oameni, este pretul. Alegerea unei curseOtopeni-Constanta cu microbuzul sau cu autobuzul, este mult mai ieftina decat alegerea unei calatorii cu trenul, pe aceeasi ruta. 

Chiar daca este varianta cea mai ieftina, asta nu inseamna ca este si cea mai proasta , ba dimpotriva. Majoritatea companiilor noi care au aparut pe piata de transport din Romania sunt dotate cu vehicule noi, de cea mai buna calitate, care au capacitatea de a oferi tot confortul celor care le aleg.

Astfel, te vei putea relaxa in scaune de foarte buna calitate, vei putea sa iti pui bagajele in deplina siguranta in cala si vei avea  opriri pe parcursul calatoriei, pentru a putea putea merge la baie sau pentru a putea bea o cafea.
Rapiditatea trebuie sa fie si ea luata in calcul. Daca in cazul trenului, sunt sanse mari sa intarzii , in cazul in care trebuie sa ajungi undeva la ora fixa, in cazul unui microbuz sansele de a intarzia sunt minime. Majoritatea companiilor garanteaza faptul ca ajung la timp si chiar si in conditii meteo foarte vitrege, vei putea ajunge fara probleme la destinatie.

Evident, o astfel de varianta de transport nu ar fi o solutie atat de buna daca nu ar oferi o diversitate foarte mare. Din fericire, divesitatea de microbuze si de autobuze din Constanta pana in Otopeni este foarte mare, asadar, vei putea alege aproape in fiecare ora cate o varianta de transport care sa ti se potriveasca.

Fara doar si poate, transportul cu microbuzul sau cu autobuzul reprezinta cea mai buna solutie atunci cand vrei sa ajungi din Otopeni pana in Constanta, dar si in directie opusa.