Cum ajungi cel mai repede din Constanta pana in Otopeni

Cum ajungi cel mai repede din Constanta pana in Otopeni

Desi este o localitate mica, Otopeniul este unul dintre punctele cheie ale Romaniei, pentru simplul fapt ca este gazda celui mai mare aeroport din tara. Putini din cei care au zburat din Romania cel putin o data in viata, pot spune ca au zburat doar de pe alte aeroporturi. In Otopeni gasesti curse aeriene catre toate colturile lumii iar acest lucru atrage un trafic foarte mare catre aeroport.
Printre cei mai multi oameni care ajung in Otopeni sunt cei din Constanta. Este adevarat, Constanta are propriul aeroport, insa nu este atat de performant ca Henry Coanda. Dat fiind faptul ca Bucurestiul nu este chiar atat de departe si ca infrastructura pe ruta Constanta Otopeni este destul de  buna, exista un numar mare de oameni care aleg sa calatoreasca pe aici.
Numarul mare de oameni a atras transportatori privati iar transportatorii privati au atras concurenta. Astfel, astazi exista foarte multi transportatori care au atat curse Otopeni Constanta cat si Curse Constanta Otopeni, oferind servicii de o calitate ireprosabila.
Evident, exista si alte variante de transport, cum ar fi trenul sau masina personala, asdar, calatorul care vrea sa ajunga in Otopeni cat mai repede, poate sa puna in balanta mai multe optiuni.

Care este cea mai rapida cale de a ajunge din Constanta pana in Otopeni?

Fara doar si poate, cea mai rapida este cea cu masina personala. Oferta tot confortul de care ai nevoie si o multime de beneficii. Din pacate, este o varianta costisitoare, care iti ofera griji in plus, generate de locul de parcare sau situatia masinii pe perioada in care esti plecat.
Varianta taxiului este buna, insa este extrem de scumpa, in timp ce trenul nu ofera niciodata o siguranta. Practic, chiar daca te poti simti excelent in tren, nu vei sti niciodata daca ajungi sau nu ajungi la timp.

Singura optiune care ramane este cea a microbuzelor si a autobuzelor. Acestea aduc o multime de beneficii, prima fiind, evident, cea a confortului si a rapiditatii. Cu microbuzul ajungi chiar mai repede decat cu trenul si te poti bucura de un confort sporit, mai ales daca microbuzele sau autobuzele sunt de ultima generatie. Un alt mare avantaj al acestui tip de transport este faptul ca este foarte ieftin. Este chiar mai ieftin decat trenul, asadar, de departe cea mai buna optiune de transport Constanta Otopeni, dar si cea mai rapida, este cea cu transportatori privati.