Detalii de care sa tii cont atunci cand pleci la aeroportul Otopeni din Constanta


    Daca trebuie sa zbori de pe aeroportul Otopeni si tu locuiesti in Constanta, trebuie sa rezolvi o problema destul de mare: transportul din Constanta pana in Otopeni. Oricare ar fi destinatia finala pe care o ai, s-ar putea ca problema transportului din Constanta pana in Otopeni sa fie ceva mai mare decat problema transportului propriu zis, cu avionul. Daca vrei ca totul sa fie in regula si sa prinzi zborul la timp, incearca sa tii cont de cateva detalii:
-       Alege-ti din timp mijlocul de transport. Nu ai extrem de multe variante pentru care poti opta, insa exista totusi cateva solutii. Poti merge cu trenul, poti alege una din cele cateva zeci de curse Constanta Otopeni , cu autobuzul sau cu microbuzul sau poti opta pentru masina proprie. Fiecare dintre aceste variante poate sa fie ok, totul depinde de preferintele tale. Cel mai indicat ar fi sa alegi o cursa Constanta Otopeni cu autobuzul, deoarece elimini costurile inutile, riscul de intarziere si disconfortul.
-       Cumpara-ti din timp bilet. Nu lasa achizitia biletului pe ultima suta de metri, chiar daca stii ca in mod normal se gasesc fara probleme locuri. Legile lui Murphy functioneaza si s-ar putea sa realizezi ca exact atunci cand vrei sa pleci tu, totul este ocupat.
-       Ia-ti o marja de eroare. Daca intarzii la aeroport, zborul va incepe fara tine, asadar,trebuie sa ajungi la timp, pentru a te asigura ca totul este in regula. Chiar daca programul trenului sau programul autobuzului arata o anumita ora, incearca sa alegi o varianta care sa te lase la Otopeni cu cel putin doua ore inainte de zbor. Niciodata nu stii cand are loc o pana sau cand se hotarasc cei de la CFR sa intarzie.
-       Gandeste-te la locurile pentru bagaje. Daca ai bagaje mari trebuie sa te gandesti la o solutie care sa iti permita sa le cari. In tren, aceasta solutie este destul de dificila, deoarece multe trenuri au doar solutii pentru bagaje de dimensiuni reduse. Cele mai bune optiuni in acest sens sunt masina proprie si un autobuz cu spatiu suficient de mare pentru orice bagaj.
-       Tine cont de pret. Transferul din Constanta pana in Otopeni nu trebuie sa fie foarte scump, asadar, gaseste o varianta care sa te lase cu cat mai multi bani in buzunar.