Cum ajungi cel mai repede de la Timisoara la Marea Neagra?

Romania se bucura de un peisaj deosebit, putand sa se laude cu toate formele de relief. Cu toate astea, chiar daca Romania are acces la mare, exista o multime de romani care ajung destul de greu la Marea Neagra. Pentru timisoreni, spre exemplu, este mult mai rapid sa ajunga la Marea Adriatica, mai ales ca beneficiaza de ceva mai multe autostrazi, decat sa ajunga la Marea Neagra. Cu toate astea, daca esti din Timisoara si esti patriot, poti ajunge fara niciun fel de probleme pe litoralul romanesc iar solutia este cat se poate de simpla: avionul.
Este adevarat, este destul de costisitor sa mergi cu avionul de la Timisoara la Constanta, insa poti opta pentru o varianta de compromis, luand avionul din Timisoara pana in Bucuresti, dupa care sa apelezi la o firma de transport Aeroport Otopeni – Constanta.



Care sunt beneficiile unei astfel de solutii?

Primul beneficiu este cat se poate de clar: poti ajunge la mare fara sa iti bati prea tare capul cu modalitatea in care o faci. In cateva ore esti pe plaja, in loc sa petreci peste 12 ore pe drumurile care strabat tara.
Este foarte sigur sa calatoresti in felul acesta. Calatoria din Timisoara pana in Bucuresti nu dureaza mai mult de 2 ore si este cat se poate de sigura, tinand cont ca este cu avionul, iar cea din Bucuresti pana in Constanta este si ea foarte sigura, pentru ca se face pe autostrada.
Ai la dispozitie solutii cu adevarat comode si eficiente de transport aeroport Otopeni Constanta. Poti opta pentru un taxi, insa costurile pentru o astfel de solutie pot fi foarte mari, sau poti alege o forma privata care ofera astfel de transport si iti poate oferi atat transportul dus, cat si transportul intors.
Nu in ultimul rand, faptul ca nu iti folosesti propria masina poate sa fie un mare avantaj, in conditiile in care drumurile din tara noastra nu sunt intotdeauna cele mai bune si pe o distanta atat de mare pot aparea intotdeauna probleme. Fie te trezesti cu o pana, fie cu alte probleme ale motorului, toate acestea iti pot strica vacanta si cheful de distractie.
Evident, mai exista si solutia trenului, pentru a ajunge din Timisoara la Constanta, insa daca nu vrei sa petreci mai mult de o zi in vagoane mult prea reci sau mult prea calde, atunci nu este recomandata aceasta varianta.

http://www.direct-aeroport.ro/