De ce sa optezi pentru vacante charter in aceasta vara


Cu totii ne gandim la vacanta. Mare, soare, plimbari, distractie, oameni noi si locuri noi. Achizitia unei vacante poate sa dea insa destul de multe batai de cap. Ba ai probleme cu transportul, ba cu hotelul, ba cu pretul pe care trebuie sa il platesti. Din acest motiv, vacantele charter par a fi extrem de avantajoase, deoarece reusesc sa iti ofere toate serviciile in acelasi pachet.



Ce include o vacanta charter?


-      Biletul de avion. Sunt vacante destinate, de regula, celor care vor sa calatoreasca cu avionul. Ofera marele avantaj al unui pret scazut si al serviciilor integrale de zbor.
-      Transfer aeroport. De multe ori, daca optezi pentru vacanta pe cont propriu, serviciile de transfer aeroport nu sunt incluse, iar asta presupune cautari. Fie optezi pentru un taxi la aeroport, care iti va lua o multime de bani, fie te interesezi de transportul in comun, care poate sa fie extrem de intortocheat. Vacantele charter iti ofera transfer aeroport si toata asistenta de care ai nevoie, in asa fel incat sa ajungi la hotel si inapoi in cel mai scurt tim.
-      Cazare si masa. Cazarea si masa reprezinta alte probleme majore pe care le intampina beneficiarii unei vacante. Este bine sa stii ca le ai pe amandoua la pachet si ca sunt de buna calitate, iar o vacanta charter iti poate garanta acest lucru.
-      Asistenta turistica. Este foarte important si faptul ca o vacanta charter iti ofera asistenta turistica pe toata perioada vacantei. Astfel, ori de cate ori ai o problema, poti gasi solutia la cei care ti-au vandut pachetul de vacanta.

Cui i se adreseaza vacantele charter?


Aceste vacante sunt destinate celor care nu au timp sa isi organizeze propria vacanta, dar isi doresc sa se bucure de toate avantajele ei. Exista o multime de hoteluri si o multime de oferte de masa pentru astfel de vacante, asadar nu va trebui sa accepti un anumit tip de masa sau un anumit sistem. Locurile in care gasesti astfel de vacante sunt foarte variate. Poti merge in Grecia, Turcia sau Spania sau in tari mai putin umblate, cum ar fi Muntenegru. Preturile pot sa difere foarte mult in functie de tara de destinatie si de serviciile pe care le doresti. Acestea incep de la cateva sute de euro si pot ajunge cu usurinta la cateva mii.