De ce sa mergi cu microbuzul din Constanta in Otopeni?


 Daca esti constantean si vrei sa ajungi la aeroportul Henry Coanda, pentu a-ti lua zborul catre o destinatie de vacanta sau catre o destinatie in care lucrezi, s-ar putea sa te lovesti de problema transportului. Desi exista numeroase variante de transport pentru care poti opta, nu toate ofera aceeasi calitate si multe dintre ele pot crea probleme destul de grave. Spre exemplu, daca alegi trenul, s-ar putea sa intampini intarzieri foarte mari, deloc placute pentru un om care isi calculeaza cu atentie timpul. Daca alegi un taxi, costul este unul urias iar daca mergi cu masina proprie, vei descoperi ca, desi este o varianta foarte comoda si foarte placuta, lipsa unui loc de parcare gratuit la aeroport poate sa iti scoata destul de multi bani din buzunar.
Din fericire, exista numeroase curse Constanta-Otopeni, facute cu microbuze si autobuze de ultima generatie, care reusesc sa ofere o modalitate de transport foarte eficienta.

De ce sa optezi pentru o cursa Constanta Otopeni pentru a merge la aeroport?

-      E o varianta rapida. Vei ajunge la fel de rapid ca si in cazul masinii personale si daca mergi de unul singur, vei iesi mult mai ieftin. O astfel de cursa costa doar cateva zeci de lei iar confortul este foarte mare.
-      Exista foarte multe optiuni. Exista din ce in ce mai multe companii care ofera curse din Constanta pana in Otopeni, deoarece exista o cerere foarte mare. Din acest motiv, vei putea pleca la aproape orice ora iti doresti si vei avea garantia ca ajungi la ora la care ai nevoie.
-      E o varianta confortabila. Majoritatea autobuzelor pentru care poti opta sunt confortabile si iti ofera tot ceea ce ai nevoie pe parcursul drumului. Astfel, vei avea spatiu de bagaje, internet si uneori chiar si variante de distractie, cum ar fi posibilitatea de a viziona un film.
-      Elimini orice risc. Nu risti sa ajungi mai tarziu la destinatie si cu siguranta nu risti sa nu gasesti loc de parcare. Un autobuz sau un microbuz te va duce pana in Otopeni si se va asigura ca ai ajuns in deplina siguranta.


Astfel de curse sunt din ce in ce mai frecvente pe piata din Romania, in asa fel incat se gasesc pe mai multe rute, nu doar pana in Constanta. Motivul este foarte simplu: transportul cu autobuzele si microbuzele este mult mai ieftin decat alte variante, mai flexibil si mai confortabil.